Партер і парк розташовувалися на протилежному боці палацового ансамблю. Нижня частина партеру містила шість газонів та фонтан, а верхня мала зірчасте розпланування з центральним майданчиком, з’єднаним діагональними стежками з чотирма кабінетами, сформованими шпалерами. За партерним садом був розпланований просторий англійський парк (заснований у 1789 р.), створення якого приписують садівникові Діонісію Міклеру або його учням. У парку були алеї, квітники, висячі містки, альтанки.

У повоєнні роки парк зазнав значних втрат від стихійних порубок, безсистемних насаджень та порушень розпланувальної структури. Тоді ж було знищено й рештки регулярного партеру, на місці якого влаштовано спортивні майданчики.

Джерело: Пам’ятки архітектури та містобудування України. – К.: Техніка, 2000 р., с. 235.