Церква Покрови

Церква Покрови заснована перед 1737 р. – убога дерев’яна. Нова церква збудована в 1751 – 1759 рр. – дерев’яна одноверха споруда, згоріла в 1813 р. Кам’яна одноверха церква збудована в 1821 р. В 1844 – 1845 рр. зроблено новий купол. Перебудова 1881 р. Дзвіниця стояла окремо; в 1894 р. нова кам’яна дзвіниця прибудована до церкви [Сецинский Е.И. Исторические сведения и приходах и церквах Подольской епархии. 1. Каменецкий уезд. – Труды Подольского епархиального историко-статистического комитета, 1895 г., т. 7, с. 236 – 237].

Церковно-приходська школа з помешканням священика 2 пол. XIX ст. глинобитна, на дерев’яних слупах, стіни із зовні поштукатурені цементним розчином, покриття із старого шиферу, потребує перекриття. Всередині приміщення всі кімнати на дерев’яних підлогах.

В даний час це приміщення використовується під дитячий садок.