Церква Успіння

Церква Успіння збудована в 1702 р. – невелика дерев’яна, обліплена глиною, з одним низьким верхом. Нова церква збудована в 1766 р. – дерев’яна триверха споруда. Довжина 20 арш., ширина 7.5 арш. (14.2:5.3 м). Нова церква побудована в 1894 – 1899 рр. – кам’яна п’ятиверха.

Надруковано розрахунок витрат (114 золотих і 7 кіп жита) на будівництво церкви в 1702 р., з них теслі Миколі видано 41 золотий [Сецинский Е.И. Исторические сведения и приходах и церквах Подольской епархии. 1. Каменецкий уезд. – Труды Подольского епархиального историко-статистического комитета, 1895 г., т. 7, с. 314 – 317].