Самбір м

Кляштор бернардинів

Кляштор бернардинів

Розмір зображення: 518:800 піксел

Костел та монастир бернардинів 1751 р. [Пам’ятники архітектури УРСР, що перебувають під державною охороною: список. – К.: Держбудвидав, 1956 р., с. 29].

Костел бернардинів з келіями 1751 р. [Постанова Ради міністрів УРСР “Про впорядкування справи обліку та охорони пам’ятників архітектури на території Української РСР” № 970 від 24.08.1963 р.].

Бернардинський монастир 1709 – 1751 рр. (вул.Міцкевича, 5а) [Державний реєстр національного культурного надбання: пам’ятки містобудування і архітектури України (проект). – Пам’ятки України, 1999 р., № 2-3].

Кляштор бернардинів засновано в 1474 р. Він знаходився за межами укріплень міста [Історія міст і сіл УРСР : Львівська область. – К. : ГРУРЕ, 1968 р.].

1997 р. Загальний вигляд
Костел св.Станіслава 1751 р. [Державний реєстр національного культурного надбання: пам’ятки містобудування і архітектури України (проект). –…
Костел св.Станіслава (+)
Дзвіниця 1751 р. [Державний реєстр національного культурного надбання: пам’ятки містобудування і архітектури України (проект). – Пам’ятки України,…
Дзвіниця (+)
Монастирські келії 1751 р. [Державний реєстр національного культурного надбання: пам’ятки містобудування і архітектури України (проект). – Пам’ятки…
Келії