Фрага с

Історичні адміністративні поділи

Перша згадка: 2 пол.18 ст. [Історія міст і сіл УРСР : Івано-Франківська область. – К. : ГРУРЕ, 1971 р.].

Указ Президії ВР УРСР від 7 червня 1946 р. « історичних найменувань та уточнення і впорядкування існуючих назв сільрад і населених пунктів Станіславської області»: село Фрага іменувати село Ягодівка і Фразьку сільську Раду — Ягодівська.

Рішення про перейменування села Ягодівка на село Фрага прийняла Верховна Рада України 11.06.1993 р. Рішення № 3278-XII. Дата опублікування 01.07.1993 р. (“Відомості Верховної Ради України” № 29, ст.317).

Президія Верховної Ради України постановляє (11.06.1993, № 3278-XII): Відновити колишні найменування населеним пунктам Івано-Франківської області: у Рогатинському районі селу Ягодівка – село Фрага.