Вілья-Генерал-Бельграно м

Вілья-Генерал-Бельграно (Villa General Belgrano). Українське Культурне Товариство «Просвіта» на національному фестивалі пива «Октоберфест». Як кожного року, «Просвіта» була представлена ​​її танцювальним ансанблем, який брав участь у параді громад та презентував свій репертуар українських традиційних танців. Захід дав можливість ознайомити присутніх та ЗМІ з українськими традиціями та ситуацією в країні, враховуючи окупацію Криму і територій українського Донбасу та тривалу агресію з боку Російської Федерації. Національний фестиваль пива – це аргентинська версія німецького Октоберфест і проводиться щороку в жовтні з 1963 року в місті Вілла Генерал Белграно, провінція Кордова, Аргентина (приблизно 750 км від міста Буенос-Айрес). На сьогодні – це другий за величиною в Латинській Америці фестиваль після Октоберфест в Блюменау, Бразилія.

Підготував Іван Парнікоза, НІАМ «Київська фортеця».