Олешки м

Історичні адміністративні поділи

Президії Центрального Виконавчого Комітету СРСР 7 вересня 1928 р.: відповідно до постанови Президії Всеукраїнського Центрального Виконавчого Комітету селище „Алешки“ Херсонської округи УСРР, перейменувати на селище „Цюрупинське“.

Указ Президії Верховної Ради УРСР від 18 серпня 1945 р. « Цюрупинської сільради в складі Херсонського району, Херсонської області»: утворити в складі Херсонського району, Херсонської області, Цюрупинську сільраду, включивши до її складу населені пункти ім. Цюрупи і Комарівку, виключивши їх з складу Тягинської сільради, Херсонського району.

Постанова Верховної ради України від 19.05.2016 р.: перейменувати місто Цюрупинськ Цюрупинського району на місто Олешки .

Указ Президії ВР УРСР від 15 квітня 1946 р. « історичних найменувань та уточнення і впорядкування існуючих назв сільрад і населених пунктів Херсонської області»: хутір Малі Карабаї, Цюрупинської селищної Ради іменувати хутір Мала Піщанка. [Нині невідомий.]