2009 р. Львівська “Свобода” подарує пам’ятки радянського режиму росіянам

Дата: 08.04.2009

“Мене не цікавлять заяви цього чоловіка. Я знаю, що всі ці варварські окупантські символи ми маємо викинути за межі нашої країни”, – так прокоментувала ZAXID.NET сьогодні, 8 квітня, заяву Генерального консула Російської Федерації у Львові Євгена Гузєєва щодо наміру Львівської обласної ради перенести пам’ятки радянського режиму зі Львова депутат Львівської обласної ради від фракції ВО “Свобода” Ірина Фаріон.

“Ми можемо подарувати ці пам’ятки країні окупанта. Оце і вся моя заява на реакцію цих людей, які застрягли у просторі і часі року десь 1937, а можливо 1972. Тому не витрачайте час на читання їх заяв”, – додала Ірина Фаріон.

Нагадаємо, Генеральний консул Російської Федерації у Львові Євгеній Гузєєв звернувся до голови Львівської обласної ради Мирослава Сеника щодо проекту рішення про перезахоронення останки воїнів Радянської Армії та стосовно демонтажу пам’ятників воїнам, які загинули за визволення Галичини та України у боротьбі проти нацистської Німеччини і її фашистських країн-сателітів.