2005 р. Мистецтво львівської сецесії

1910 р. Зал засідань

Зал засідань Торгово-промислової палати. Фото 1910 р.

Джерело: Бірюльов Ю. Мистецтво львівської сецесії. – Льв.: Центр Європи, 2005 р., с. 98.

Вкладені елементи

Фрагмент залу засідань Торгово-промислової палати. 1908-1909 рр. 	Джерело: Бірюльов Ю. Мистецтво львівської сецесії. – Льв.: Центр Європи, 2005 р.,…
Фрагмент залу засідань
Ф. Вигживальський. “Фортуна”, панно залу засідань Торгово-промислової палати. 1908-1909 рр. 	Джерело: Бірюльов Ю. Мистецтво львівської сецесії. –…
Фортуна
З. Курчинський. Скульптурна композиція “Меланхолія” в залі засідань Торгово-промислової палати. 1909 р., тонований вапняк. 	Джерело: Бірюльов Ю.…
Меланхолія
З. Курчинський. Смерть (Час). Скульптурна група у залі засідань Торгово-промислової палати. 1909 р., тонований вапняк. 	Джерело: Бірюльов Ю.…
Смерть