2009 р. У центрі Києва з’явиться новий готельно-офісний комплекс

Київська влада дозволили компанії Віала здійснити реконструкцію нежитлових будинків у столиці по вулиці Алли Тарасової, 6-а та 6-б у Шевченківському районі під готельно-офісний комплекс.

У зв’язку з таким рішенням Київська держміськадміністрація доручила компанії Віала оформити право користування земельною ділянкою під будівлями, та отримати необхідні дозволи на проектування та проведення робіт в органах з охорони культурної спадщини.

Компанія також зобов’язана повідомити про заплановані роботи Центр всесвітньої спадщини Організації Об’єднаних Націй з питань освіти, науки і культури (ЮНЕСКО) у Парижі, повідомляють у КМДА.

Як стало відомо, компанія Віала зареєстрована як товариство з обмеженою відповідальністю (ТОВ).

У Києві по вулиці Алли Тарасової, 5 розташований готель Hyatt Regency. Вулиця Тарасової пролягає від Михайлівського провулку до Володимирського проїзду, близько до Софійського собору, який занесено до списку Всесвітньої культурної спадщини ЮНЕСКО.

Як повідомлялося раніше, 6 квітня, керівник Державного управління справами Ігор Тарасюк заявив, що Маріїнський палац після завершення реконструкції буде доступний для туристів.