Вулиці

І

Вкладені елементи

Вулиця Івана Франка знаходиться в центрі Києва, простягається від вул. Ярославів Вал до бульвару Шевченка. Названа іменем славного українського…
Івана Франка вул. (+)
Івана Франка пл.
Івана Франка пл. (+)
Вулиця Ігорівська знаходиться на Подолі, простягається від вул. Боричів Тік до вул. Набережно-Хрещатицької.
Ігорівська вул. (+)
Вулиця Іллінська знаходиться на Подолі, простягається від Контрактової площі до вул. Набережно-Хрещатицької. Названа від церкви св.Іллі, яка…
Іллінська вул. (+)
Інженерний провулок
Інженерний провулок (+)
Вулиця Інститутська знаходиться в центрі Києва (Липки), простягається від Хрещатика до перетину з Кловським узвозом. Названа від Інституту шляхетних…
Інститутська вул. (+)
Інтернаціональна площа