Верхня лавра

Надбрамна церква всіх святих (№ 82)

Розмір зображення: 600:800 піксел

Надбрамна церква всіх святих 1696 р. [Пам’ятники архітектури УРСР, що перебувають під державною охороною: список. – К.: Держбудвидав, 1956 р., с. 6].

Церква над економічною брамою 1696 р. [Постанова Ради міністрів УРСР “Про впорядкування справи обліку та охорони пам’ятників архітектури на території Української РСР” № 970 від 24.08.1963 р.].

Церква всіх святих 1696 – 1698 рр. [Нариси історії архітектури України: дожовтневий період. – К.: Держбудвидав, 1957 р., список пам’яток].

Церква всіх святих над економічною брамою 1696 р. [Державний реєстр національного культурного надбання: пам’ятки містобудування і архітектури України (проект). – Пам’ятки України, 1999 р., № 2-3].

Вкладені елементи

Здания Киево-Печерской лавры (XVII-XVIII ев.). Чертеж А. Меленского (нач. XIX в.). 	Джерело: Цапенко М. Архитектура левобережной Украины XVII –…
Поч. 19 ст. Церква всіх святих і келії Економічний корпус ?] [Вигляд з півдня ?]
Шевченко Тарас Григорович (1814-1861). 	Церква Всіх святих у Києво-Печерській лаврі. 1846. 	Сепія. 27,3: 36,9. Державний музей Т. Г. Шевченка, Київ.…
1846 р. Вигляд з півдня
Джерело: Цапенко М. Архитектура левобережной Украины XVII – XVIII веков. – М.: 1967 г., с. 92.