Городище літописного міста Дорогобужа

Городище і селище літописного міста Дорогобуж – пам’ятка археології (Київська Русь) [Постанова Кабінету міністрів України № 1761 від 27.12.2001 р. “Про занесення пам’яток історії, монументального мистецтва та археології національного значення до Державного реєстру нерухомих пам’яток України”].

Городище і селище літописного міста Дорогобужа – пам’ятка археології (9 – 13 ст.) [Постанова Кабінету міністрів України № 928 від 3.09.2009 р. “Про занесення об’єктів культурної спадщини національного значення до Державного реєстру нерухомих пам’яток України”].

Никольченко Ю.М., Киян Э.Ф. Работы Ровенского краеведческого музея. – “Археологические открытия 1972 г.”, М., 1973 г., с. 318 – 319.

Никольченко Ю.М., Киян Э.Ф., Олифер О.М. Раскопки в Ровенской области. – “Археологические открытия 1973 г.”, М., 1974 г., с. 320 – 322.

Никольченко Ю.М. и др. Раскопки городища Дорогобуж. – “Археологические открытия 1975 г.”, М., 1976 г., с. 371 – 373.