Церква св. Миколи

У 1586 р. в селі вже існувала парафіяльна церква. 1 У 1749 р. священик був учасником Білопольського собору духовенства Холмської єпархії. 2 У 1759 р. коштом дідича Тадея Прилуцького зведено нову дерев’яну церкву. 3 Під час регуляції парафіяльної сітки австрійською владою в кінці XVIII ст. приєднана, як філійна, до парафії в Монятичах. З 1875 р. – православна. У 1907 р. коштом уряду і громади зведено нову дерев’яну будівлю з дзвіницею, зв’язаною з нею. 4 Майстром був тесля Антон Будневський з Городла. Вкрито церкву цинкованою бляхою з заводу Черепанова. 24 травня 1909 р. її урочисто освятив білостоцький єпископ Володимир. 5 Зачинена після першої світової війни. Зруйнована 5 липня 1938 р. під час акції нищення церков на Холмщині. 6

1. Крип’якевич І. Церкви Холмщини і Підляшшя. – Холм, 1944. – С. 45-49.

2. Петрушевич А. Холмская епархия и святители ее по 1866 год. – Львів, 1867. – С. 82.