^Херсонес

Монетне карбування

Монетне карбування

Вкладені елементи

Діхалкон Херсонеса 	м.Херсонес, 350..330 рр. до н.е. 	Мідь. Діаметр 21 мм. 	Місце знахідки невідоме. 	Музей історичних коштовностей України (Київ),…
Діхалкон Херсонеса
Діхалкон Херсонеса 	м.Херсонес, 320..310 рр. до н.е. 	Мідь. Діаметр 22 мм. 	Місце знахідки невідоме. 	Музей історичних коштовностей України (Київ),…
Діхалкон Херсонеса
Монета. Херсонес. IV-III ст. до н. е. Бронза. Діаметр 2,2 см. Херсонеський історико-археологічний музей. 	Джерело: Античне мистецтво. – К.:…
Монета Херсонеса
Монета Херсонеса
Монета Херсонеса
Дідрахма. Херсонес. III-II ст. до н. е. Срібло. Діаметр 2,2 см. Херсонеський історико-археологічний музей. 	Джерело: Античне мистецтво. – К.:…
Дідрахма Херсонеса
Дідрахма Херсонеса
Статер. 	158 г. до н. э. Херсонес. 	Золото. Диаметр 21 мм, вес 9,64 г. 	Поступил в музей в 1870 г. 	Одесский археологический музей, инв. № 52107. …
Статер Херсонеса (+)