^Міжгірський район

Верхній Студений с

Ця сторінка є заготовкою статті про об’єкт класу «Село». Якщо ви маєте фотографії цього об’єкта або іншу краєзнавчу / пам’яткознавчу інформацію про нього, ви можете допомогти розвитку проекту, якщо надішлете її нам для публікації на сайті.

Для цього скористайтесь формою зворотнього зв’язку.

Вкладені елементи

Яскравим прикладом ланцюгового поселення є села Верхній і Нижній Студений Міжгірського р-ну, Зубриця, Майдан, Рибник Дрогобицького р-ну. Тут…
1987 р. Народна архітектора українських Карпат
Миколаївська церква 1804 р. (дерев.) і дзвіниця 1804 р. (дерев.) [Пам’ятники архітектури УРСР, що перебувають під державною охороною : список. – К.…
Церква св.Миколи (стара) (+)
Верхній Студений. Церква св. Миколи Чудотворця, 1999 р. Світлина 2000 р. Джерело: Сирохман М. Церкви України: Закарпаття. – Льв.: 2000 р., с. 430. …
Церква св.Миколи (нова)
Хата в селе Верхнєє Студене Межгорского района 	Джерело: Макушенко П. И. Народная деревянная архитектура Закарпатья (18 – начала 20 века). – Москва:…
[1976 р.] Хата. Загальний вигляд