Березово с

Історичні адміністративні поділи

Назви: 1415: Berezna, Bereznamezew, 1460: Berezna, 1483: Belezna, 1669: Beleznamező, 1725: Berezna, 1773: Berezna, Brjaza, Berezova, 1828: Berezna, Berezowa, 1838: Berezna, 1851: Berezna, 1877: Berezna, Berezova, Bereznik, 1913: Berezna, 1925: Berezovo, 1944: Berezna, Березна, 1983: Березове, Березовое.

Рішення про перейменування села Березове на село Березово прийняла Закарпатська обласна рада 06.04.1995 р. Дата опублікування 01.06.1995 р. (“Відомості Верховної Ради України”, 23, стор. 515).

Закарпатська обласна Рада народних депутатів рішенням від 6 квітня 1995 року внесла в адміністративно-територіальний поділ окремих районів такі зміни: у Хустському районі уточнила назву села Березове Берегівської сільради на Березово.