2009 р. У Кіровограді з театру евакуювали артистів

Вчора працівники Управління МНС евакуювали колектив Кіровоградського музично-драматичного театру ім. Марка Кропивницького під час репетиції через повідомлення про загрозу руйнування балкону в глядацькій залі.Про це повідомили у прес-службі ГУ МНС у Кіровоградській області.

Близько 12:30 до оперативно-диспетчерської служби управління надійшла інформація від адміністратора театру про те, що в будівлі виникли вертикальні тріщини у несучій стіні та, як наслідок, відбулося просідання конструкцій балкону, розташованого над глядацьким залом.

Терміново були евакуйовані 73 чоловіки персоналу. Обсяги пошкодження встановлюються. Загиблих та постраждалих немає. На місце події залучалось 6 одиниць техніки та 24 чоловіки особового складу пожежно-рятувальних підрозділів міста.

На 26 червня заплановано позачергове засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Як повідомлялося, аварійний стан, небезпечний для відвідувачів, став причиною заборони експлуатації з 1 травня 2009 року приміщення Кіровоградського академічного музично-драматичного театру ім. М.Кропивницького. На сьогодні колектив театру не припиняє репетицій.