^Перегонина с

Церква св.Дмитра

Дерев’яна церква 20 ст. у с.Бодаки (Перегонина) + церква св.Дмитра 1902 р. у с.Перегонина (Бодаки) [Слободян В. Каталог існуючих дерев'яних церков України і українських етнічних земель. – Вісник ін-ту Укрзахідпроектреставрація, 1996 р., т. 4, с. 147, 148]. Це помилкове подвоєння звісток. Насправді церква одна.

Druga greckokatolicka cerkiew stoi w pobliżu. Również pod wezwaniem św.Dymitra, zbudowana z początkiem XX w. Jest drewniana, trójdzielna, konstrukcji zrębowej, kryta blachą. Obecnie użytkowana jako kościół rzymskokatolicki.

Вкладені елементи

Перегонина 	Св. Великомученика Димитрія 1902 	Церква в Перегонині була дочерною парохії в Бортному, а тепер уживається як дочерна римо-католицької…
[1987 р.] Загальний вигляд з позиції А1
Джерело: hubertusz.republika.pl
[2006 р.] Загальний вигляд з позиції А3
Bodaki – dawna cerkiew greckokatolicka p.w. św. Dymitra (obecnie kościół rzymskokatolicki pod tym samym wezwaniem). 	Джерело:…
[2003..2006 р.] Загальний вигляд з позиції А3
Джерело: beskid-niski.pl
[2003..2006 р.] Загальний вигляд з позиції А2
[2003..2006 р.] Загальний вигляд з позиції С1
[2003..2006 р.] Хрест на пам’ять століття церкви (1902 - 2002 рр.)
[2006 р.] Довідка
[2006 р.] Довідка (+)
szlak.wrotamalopolski.pl
[2006 р.] Загальний вигляд з позиції А2
[2006 р.] Загальний вигляд з позиції А4
Св.Дмитро. 	Ікона 2 чв. 17 ст. 134: 75 см. 	З церкви св.Дмитра у Прегоніні, пізніше – у каплиці в Бодаках. 	Нині в музеї-замку Ланцуті.
Св.Дмитро (+)