Церква св.Миколи

Коментар: Церква св.Миколи плетена з хмизу, крита соломою; перетворена з уніатської на православну в 1794 р. [Лобатынский С. Материалы для истории унии в Подолии. – Труды Подольского епархиального историко-статистического комитета, 1879 г., т. 2, с. 24; Гульдман В.К. Справочная книжка Подольской губернии. – Каменец-Подольский: тип.губ.правления, 1888 г., с. 247]. Церква св.Миколи заснована на поч. 18 ст., згадана у презенті Ст.Любомирського 1751 р. – дерев’яна, на зразок хати, існувала до 1849 р. Нова кам’яна церква св.Миколи збудована в 1849 р. на новому місці – хрещата, дах залізний. Ремонт 1896 р. [Приходы и церкви Подольской епархии. – Труды Подольского епархиального историко-статистического комитета, 1901 г., т. 9, c. 19 – 20].