2009 р. Замок у Львівській області можна орендувати на 49 років

Дата: 31.07.2009

Львівська обласна державна адміністрація оголосила конкурс на передачу в концесію об’єкту культурної спадщини, палацу в селі Тартаків Сокальського району, строком на 49 років. Відповідне оголошення розміщене в газеті “Голос України” від 29 липня 2009 року.

Палац перебуває в незадовільному технічному стані і потребує термінового проведення протиаварійних і ремонтно-реставраційних робіт. Претендентові пропонується розробити проект реставрації (за згодою з особою, котра надає концесію) з подальшим переобладнанням палацу під офісно-виставковий і музейний комплекси, або під рекреаційний комплекс для проведення культурних заходів. При цьому конкурсна комісія розгляне і інші пропозиції претендентів по використанню комплексу.

Конкурс проводиться в один етап, розмір реєстраційного внеску складає 170 грн. До участі в конкурсі допускаються юридичні і фізичні особи, резиденти і нерезиденти. Термін подачі заявок на участь в конкурсі складає 60 днів з дня оголошення.

Палацом ХІХ ст. є цегляна двоповерхова будівля, котра є пам’ятником архітектури національного значення. Розміщений в центральній частині старовинного населеного пункту. Будівлі в комплексі з палацом оточені парком.

Джерело: “Газета.ua”