Церква св. Онуфрія

Перші дані про існування в селі церкви датуються 1484 р. 1 У 1749 р. священик був учасником Білопольського собору духовенства Холмської єпархії. 2 У 1751 р. дідич села земський мечник Юзеф Лопуський зі своєю дружиною Людвикою збудував нову дерев’яну церкву св. Онуфрія і надав їй привілей. 3 В акті візитації 1772 р. названа церквою Непорочного зачаття Пр. Богородиці. 4 З 1875 р. – православна. У 1909 р. проведено ґрунтовний ремонт церкви і добудовано дзвіницю. 5 листопада цього ж року її урочисто освятив єпископ Володимир. 5 Зачинена після першої світової війни. Безрезультатним було звернення у 1924 р. Українського посольського клубу про відкриття церкви на час Великодних свят. 6 Знищена в червні-липні 1938 р. під час акції нищення церков на Холмщині. 7

1. Крип’якевич І. Церкви Холмщини і Підляшшя. – Холм, 1944. – С. 45-49.

2. Петрушевич А. Холмская епархия и святители ее по 1866 год. – Львів, 1867. – С. 82.