Церква св.Михаїла

Церква св.Михаїла

Розмір зображення: 800:514 піксел

Церква 1718 р. (дерев.) і дзвіниця 18 ст. (дерев.) [Пам’ятники архітектури УРСР, що перебувають під державною охороною: список. – К.: Держбудвидав, 1956 р., с. 63].

Церква св.Михаїла (Успіння) 1718 р. (дерев.) та дзвіниця 1718 р. (дерев.) [Державний реєстр національного культурного надбання: пам’ятки містобудування і архітектури України (проект). – Пам’ятки України, 1999 р., № 2-3].

Церква розташована на головній вулиці. Вівтарем вона орієнтована на схід. Дзвіниця розташована в позиції А4. Спостереження М.І.Жарких, 28.06.1989 р.

Довідка на сайті