Переволочна с

Церква Введення

Церква Введення

Розмір зображення: 600:800 піксел

Церква 1754 р. (дерев.) [Пам’ятники архітектури УРСР, що перебувають під державною охороною: список. – К.: Держбудвидав, 1956 р., с. 57].

Дерев’яна церква Введення 1754 р. [Слободян В. Каталог існуючих дерев'яних церков України і українських етнічних земель. – Вісник ін-ту Укрзахідпроектреставрація, 1996 р., т. 4, с. 103].

Церква Введення 1754 р. (дерев.) і дзвіниця 18 ст. (дерев.) [Державний реєстр національного культурного надбання: пам’ятки містобудування і архітектури України (проект). – Пам’ятки України, 1999 р., № 2-3].

Вкладені елементи

Церква 1754 р. (дерев.). 	Джерело: Драган М. Українські деревляні церкви. – Льв.: 1937 р., т. 2, с. 29.
[1937 р.] Фрагмент фасаду
Фото Зенона Боровця і Богдана Тхора, 7 вересня 2006 р. 	Нижче – рельєф «Хрещення». Напис: «Сію ікону соорудив во славу божу Іван Витрикуш (?) с…
Скульптура «Непорочне зачаття»
Інтер’єри