Церква св.Іоана Богослова

Церква [Географическо-статистический словарь Российской империи / Семёнов П.П. – Спб.: 1873 г., т. 4, с. 3;]. Нова церква св.Іоана Богослова збудована у 1770 р. – дерев’яна триверха, з опасанням, дах гонтовий, дзвіниця дерев’яна. В 1792 р. збудована нова церква по типу старої. Нова церква збудована у 1892 р. – велика дерев’яна одноверха, на кам’яному фундаменті, разом з дерев’яною дзвіницею. Старий 4-ярусний іконостас [Приходы и церкви Подольской епархии. – Труды Подольского епархиального историко-статистического комитета, 1901 г., т. 9, с. 261 – 262].

Дерев’яна церква Казанської ікони богородиці 1892 р. [Слободян В. Каталог існуючих дерев'яних церков України і українських етнічних земель. – Вісник ін-ту Укрзахідпроектреставрація, 1996 р., т. 4, с. 75].