Церква Різдва богородиці

Церква Різдва Богородиці відома з 1 половини 18 ст. – убога, без верхів, крита соломою. Нова церква збудована в 1742 р. – дерев’яна триверха споруда. На одвірку напис: “Сей домъ Гднь сооружи рабъ Бжій Семенъ Ляховецки со братіями Василемъ, Алексеемъ, θеодоромъ, Іоанномъ і сіномъ своимъ Матθеемъ року Божія 1742 мца юня дня г [=3]”. Ремонт 1850-х рр. – зроблено 1 верх. В 1870-х рр. замість гонти покрита залізом. Дзвіниця існувала до 1870-х рр. Іконостас 4-ярусний старовинний [Сецинский Е.И. Исторические сведения и приходах и церквах Подольской епархии. 1. Каменецкий уезд. – Труды Подольского епархиального историко-статистического комитета, 1895 г., т. 7].