Церква Воздвиження

Церква була в 1890-х рр. [Сецинский Е.И. Исторические сведения о приходах и церквах Подольской епархии: Ушицкий уезд. – Труды Подольского церковного историко-археологического общества, 1916 г., т. 12, с. 203]. Церква Здвиження збудована у 1763 р. на горі за межами села – кам’яна з дерев’яним верхом. Вона заснована як церква василіянського монастиря. Нижче від неї по горі була печера з кам’яною фігурою св.Онуфрія (з василіянських часів). Від василіян лишились шановані ікони Почаївської божої матері, св.Іоана Хрестителя, св.Онуфрія [Приходы и церкви Подольской епархии. – Труды Подольского епархиального историко-статистического комитета, 1901 г., т. 9, с. 947 – 948]. Згідно повідомлення С.Кифаренка, на місці церкви встановлено хрет та обеліск з обіцянкою відновити храм.