2007 р. Скульптуру Богородиці на дзвіниці церкви Всіх Святих Святопокровського монастиря у…

2007 р. Скульптуру Богородиці на дзвіниці церкви Всіх Святих Святопокровського монастиря у Львові відреставрують

Дата: 16.04.2007

Як повідомив Андрій Салюк, президент благодійного фонду «Збереження історико-архітектурної спадщини Львова», скульптуру Богородиці на дзвіниці церкви Всіх Святих Святопокровського монастиря і аттику самої дзвіниці відреставрують.

«Під час акції «Писанка для рідного міста» ми зібрали 5 тис. 777 грн, а писанок 901 штуку, продали 700 писанок, отже ще 200 в нас залишається для того, аби продовжити акцію і надалі», – зазначив Андрій Салюк. Про це сьогодні, 16 квітня, Західну інформаційну корпорацію повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Нагадаємо, що протягом Великодніх свят фонд «Збереження історико-архітектурної спадщини Львова» за сприяння Львівської міської ради проводив благодійну акцію «Писанка для рідного міста».

У рамках цієї акції у школах міста учні малювали писанки, які під час Великодня львів’яни мали змогу придбати. Зібрані кошти благодійний фонд планує передати для реставрації скульптури Богородиці на дзвіниці церкви Всіх Святих, що на вул. Вічевій, 2.

Джерело: «Західна iнформаційна корпорація»