Келії

Монастирські келії

Зведені одночасно з костелом впритул до його північного фасаду. Вони складаються з три-чотириповерхових прямокутних корпусів, що утворюють внутрішній квадратний дворик. Розпланування корпусів коридорне, з двобічним розташуванням приміщень. Міжповерхові перекриття складаються з хрещатих та коробових склепінь з розпалубками. Особливістю об’ємної структури будівель, яка надає їм мальовничості, є влаштований над коридором та входами 4-й поверх, який виділяється у вигляді окремих об’ємів. Потиньковані фасади монастирського будинку служать своєрідним тлом для вибагливих форм західного фасаду костелу. Північне крило східного фасаду увінчане бароковим шпилем, наближеним за абрисом до шпилів костелу.