Родимцева вул.

Меморіал студентам і викладачам Київського сільськогосподарського інституту

Розмір зображення: 600:800 піксел

Меморіал студентам і викладачам Київського сільськогосподарського інституту, загиблим у Великій вітчизняній війні, 1979 р., скульптор Я.Гончаренко, архітектор В.Гнездилов. [Памятники истории и культуры Украинской ССР. – К.: 1987 г., с. 24].

Братські могили радянських воїнів (12), 1943 р.

Пам’ятний знак на честь 147-й, 284-й стрілецьких дивізій, 5, 6, 212-й повідтрянодесантних бригад, які захищали Киів у 1941 р. [Памятники истории и культуры Украинской ССР. – К.: 1987 г., с. 24].

Меморіал розташовано на розі вулиць Родимцева та Героїв оборони, але головною віссю він обернений на схід. до вул. Родимцева.

23 березня 2012 р. Фото М.І.Жарких.
2012 р. Загальний вигляд зі сходу (+)
Вигляд з півдня. 23 березня 2012 р. Фото М.І.Жарких. 	На плиті напис: «В обороні Києва в районі Голосієва влітку і восени 1941 року проявили…
2012 р. Пам’ятний знак
Вигляд з південного заходу. 23 березня 2012 р. Фото М.І.Жарких. 	На ній напис: «Тут поховані героїчні захисники Києва, які в липні – вересні 1941…
2012 р. Братська могила (північна)
2012 р. Вигляд зі сходу (+)