Г

Героїв оборони вул.

Вулиця Героїв оборони (Голосієво) знаходиться в південній частині Києва, в Голосіївському лісопарку. Вона простягається від проспекту 40-річчя Жовтня у східному напрямку до перетину з вул. генерала Родимцева. Названа у пам’ять жорстоких боїв, які в серпні – вересні 1941 р. вели в Голосіїві захисники Києва, стримуючи наступ німецько-фашистських «цивілізаторів».

Інститут екогігієни і токсикології (№ 6)
Інститут екогігієни і токсикології (№ 6) (+)
Інститут агробізнесу (або навчальний корпус № 10 Національного аграрного університету) має адресу вул. Героїв оборони № 11. 23 березня 2012 р. Фото…
Інститут агробізнесу (№ 11) (+)
Навчальний корпус № 7 Національного аграрного університету має адресу вул. Героїв оборони № 12а. 23 березня 2012 р. Фото М.І.Жарких.
Навчальний корпус (№ 12а) (+)
Інститут механізації та електрифікації 1925 – 1931 рр. [Державний реєстр національного культурного надбання: пам’ятки містобудування і архітектури…
Інститут механізації та електифікації (№ 13) (+)
Навчально-технічна майстерня з ремонту сільськогосподарських машин Київського сільськогосподарського інституту (навчальний корпус № 5 Національного…
Навчальний корпус (№ 14) (+)
Корпус № 3 1925 – 1931 рр. [Державний реєстр національного культурного надбання: пам’ятки містобудування і архітектури України (проект). – Пам’ятки…
Зоотехнічний інститут (№ 15) (+)
Вигляд з північного заходу. 1975 р. 23 жовтня. Фото М.І.Жарких. Негатека, № A071-13.
1975 р. Скульптура напроти Зоотехнічного інституту (+)
Вигляд з південного сходу. 23 березня 2012 р. Фото М.І.Жарких. 	Знак встановлено між корпусами зоотехнічного та агрохімічного інститутів, а нагоду,…
Пам’ятний знак
Агрохімічний інститут 1925 – 1931 рр. [Державний реєстр національного культурного надбання: пам’ятки містобудування і архітектури України (проект).…
Агрохімічний інститут (№ 17) (+)
Навчальний корпус № 9 Національного аграрного університету має адресу вул. Героїв оборони № 18. Вигляд з боку двора (з південного заходу). 23…
Навчальний корпус (№ 18) (+)