Камінь з написом

Камінь з написом

23 березня 2012 р. Фото М.І.Жарких.

На камені – не одна, а цілих дві плити. На верхній такий напис: «In Honor of Foundation of the Global Consortium of Higher education and Research for Agriculture CCHERA (Kyiv, 1998). Founders: Iowa State University, USA; National Agricultural University of Ukraine; Humboldt University of Berlin, Germany. Establised on September, 24, 2003».

На нижній запис про заснування оцього Це-Це-Хера повторено українською мовою: «На честь заснування всесвітнього консорціуму установи вищої арграної освіти і досліджень для сільського господарства (Київ, 1998 р.) Фундатори: Університет штату Айова, США; Національний аграрний університет, Україна; Берлінський університет ім.Гумбольдта, Німеччина. Встановлено 24 вересня 2003 р.».