1998 р. Церкви України: Перемиська єпархія

с. Комарники.

Турківський.

Церква Благовіщення Пр. Богородиці, кін. XIX.

Перша згадка про церкву в селі відноситься до 1507 р. У 1816 р. громадою виставлена нова дерев’яна триверха церква поруч зі старою, яка походила з XVII ст. В 1871 р. вона була наново посвячена після виконання малярем Симеоном Глинським всіх живописних робіт для церкви. У 1886 р. заходами о. Щасного Саломона розпочалося будівництво нового мурованого, хрещатого в плані храму, посвяченого у 1900 р. Великий восьмерик середхрестя накритий цибулястою банею з ліхтарем і маківкою, оточений чотирма сліпими восьмериками з баньками по кутах.

У 1927 (1935) р. в селі збудована невелика тридільна одноверха каплиця.

«Діло». – Львів, 1886, № 28.