Церква св. Михаїла

Найдавніші відомості про церкву датуються 1549 р. 1 У 1749 р. священик був учасником Білопольського собору духовенства Холмської єпархії2. У 1751 р. збудовано нову дерев’яну будівлю коштом дідича Андрія Олендського, хорунжого красноставського3. У 1830-1832 рр. на її місці зведено муровану споруду4. З 1875 р. – православна. Неодноразово ремонтована в кінці XIX – на початку XX ст. 5 З 1920 р. – костел6. Знищена німецькими військами у 1939 р. 7 Під час німецької окупації в селі діяла відновлена православна парафія в пристосованому приміщенні8.

1. Крип’якевич І. Церкви Холмщини і Підляшшя. – Холм, 1944. – С. 45-49.

2. Петрушевич А. Холмская епархия и святители ее по 1866 год. – Львів, 1867. – С. 82.