Церква Воздвиження

Найдавніші відомості датуються 1549 р. 1 У 1870 р. єпархіальне управління запропонувало білгорайському повітовому архітекторові Добромислову зробити кошторис будівництва нової мурованої церкви за проектом губернського архітектора Шамоти, яка мала зводитись на місці старої дерев’яної. 2 Добромислов зробив кошторис, але не відомо за чиїм кошторисом велось будівництво, бо інший був виконаний в Технічно-будівельному комітеті Міністерства Внутрішніх Справ. 3 Будівництво коштом уряду мурованого храму з п’ятьма главками в неоросійському стилі завершене у 1877 р. 4 Зачинена після першої світової війни і зруйнована у 1929 р. 5

1. Крип’якевич І. Церкви Холмщини і Підляшшя. – Холм, 1944. – С. 45-49.

2. Archiwum Państwowy w Lublinie, Zespół Rząd Gubernialny Lubelski, Sygn. l870:13.