Довге с [біля Східниці]

Церква св.Миколи (стара)

Розмір зображення: 1044:1561 піксел

Церква св.Миколи 1723 р. (дерев.), не збереглась [Народна архітектура українських Карпат. – К.: 1987 р., с. 226].

Вкладені елементи

Церква 1723 р. (дерев.). 	Рисунок Казимира Саського. 	Джерело: Драган М. Українські деревляні церкви. – Льв.: 1937 р., т. 2, с. 118.
[Поч. 20 ст.] Загальний вигляд з позиції А4 (+)
Рисунок Антона Вариводи (Краків), 12.08.1930 р. picasaweb.google.com 	1645 Church, Dovhe (Dolhe), Striy, Ukraine. Northwestern view.
1930 р. Загальний вигляд з позиції А4
Рисунок Антона Вариводи (Краків), 20.08.1930 р. picasaweb.google.com 	1645 Church, Dovhe (Dolhe), Striy, Ukraine. 	3 – Ground plan showing…
1930 р. План
Рисунок Антона Вариводи (Краків), 27.08.1930 р. picasaweb.google.com 	1645 Church, Dovhe, Striy, Ukraine. Baroque door (royal gate) of the…
1930 р. Царські врата
Рисунок Антона Вариводи (Краків), 1930 р. picasaweb.google.com 	1647 Church, Dovhe, Striy, Ukraine. 	1 – Ground plan; 	2 – West elevation showing…
1930 р. Дзвіниця
Церква в с.Довге біля Східниці, 1723 р. (дерев.). 	Джерело: Драган М. Українські деревляні церкви. – Льв.: 1937 р., т. 2, с. 43.
Поздовжній переріз і план