2008 р. Мерія Чернівців просить міліцію відігнати правих від історичного паркану…

2008 р. Мерія Чернівців просить міліцію відігнати правих від історичного паркану свято-Духівського собору

Дата: 15.09.2008

Чернівецька міськрада доручила правоохоронним органам усунути перешкоди для облаштування нового заїзду на територію свято-Духівського собору у Чернівцях, щоби забезпечити пішохідний режим вулиці О. Кобилянської.

Як повідомили ZAXID.NET в прес-центрі міськради, необхідність облаштування нового заїзду пов’язана з тим, що після впровадження на вулиці Кобилянської пішохідного режиму з повним перекриттям руху, припинено функціонування в’їзду на територію собору з боку цієї вулиці. При ухваленні рішення про облаштування нового заїзду враховано, що під час релігійних свят на території собору збирається чимало людей.

Виконавець робіт під час облаштування нового заїзду має максимально зберегти автентичність існуючої огорожі собору, забезпечити благоустрій території.