2009 р. 5 жовтня відвідувачів прийме реконструйований музей-садиба Богдана-Ігоря Антонича

Дата: 31.08.2009

5 жовтня відкривається відреконструйований музей-садиба Богдана-Ігоря Антонича у с. Бортнятин Мостиського району . Про це сьогодні, 28 серпня, повідомив кореспондент ЗІКу. Зараз у три зміни працюють над виконанням робіт зі створення музею-садиби Богдана-Ігоря Антонича. Завдяки сприянню голови Львівської обласної ради Мирослава Сеника, державне фінансування, яке передбачалося у жовтні, Мінрегіонбуд виділяє у липні-серпні. Роботи виконує ТзОВ «Явір».

Цьогоріч планується реконструкція садиби і створення музею. Експозиція створена працівниками музею Історії релігії. А з 5 жовтня гості зможуть відвідати реконструйований музей-садибу.

Як зазначив голова Мостиської районної ради А. Вербаускас, роботи зі створення музею-садиби продовжаться і наступного року. За кошти з обласного бюджету буде виконане оформлення ландшафту музею-садиби.

Джерело: «Західна інформаційна корпорація»