Антонінський парк

Площа 14,4 га. Закладено на початку XIX ст. на береговому схилі р. Случ. Палац Потоцьких, що не зберігся, був неповторної архітектури та краси. Збереглися манеж, будинок управителя та ряд будівель, в яких жили робітники маєтку. Добре збереглися в’їзні брами до замку, парку, а також альтанка, частина огорожі.

Побудову парку було здійснено в ландшафтному стилі. Біля палацу – чітко виражений регулярний стиль. Нині територією парку проходить сім основних алей: ялини європейської, туї західної, липи серцелистої, горобини звичайної, клена гостролистого, берези пухнастої та верби білої форми плакучої. Вони обсаджені пухироплідником каменолистим, сніжноягідником білим, вишнею магалебською. У парку росте 48 видів, форм, гібридів дерев і кущів. Особливу увагу привертають модрина польська, сосна чорна, ялина колюча, бархат амурський, бук лісовий форми пурпурнолистої, вільха чорна, горіхи айлантолистий та маньчжурський.

У 1941-1945 pp. і в післявоєнний час тут загинуло багато рідкісних віковічних дерев, зокрема найстаріше в Україні тюльпанне дерево.

У 1990 р. Красилівський машинобудівельний завод спільно з Київським інститутом “Укрінжпроект” розробили проект реконструкції парку. З того часу почали відновлювати цегляну огорожу навколо парку, проводити догляд за зеленими насадженнями.