^Старосамбірський район

Стара Сіль смт

Перша згадка: 1255 р.; в 1421 р. надано магдебурзьке право [Історія міст і сіл УРСР : Львівська область. – К. : ГРУРЕ, 1968 р.].

Історичне населене місце; дата заснування/першої згадки 1255 , 1421 рр. [Постанова Кабінету міністрів УРСР “Про затвердження Списку історичних населених місць України” № 878 від 26.07.2001 р.].

Вкладені елементи

Старосільський деканат 	На 1938 р. було 15 парафіяльних і 19 філійних церков та василіян -ський монастир в Буковій. 	Джерело: Слободян В. Церкви…
Деканат на карті Перемиської єпархії
Воля с
Воля с
Костел та дзвіниця 18 ст. [Постанова Ради міністрів УРСР “Про доповнення списку пам’яток містобудування і архітектури УРСР, що перебувають під…
Костел св.Михаїла (+)
Церква Воскресіння невідомої дати на Воскресенському передмісті [Шематизм єпархії Перемиської на 1925 р., с. 218]. 	Воскресенська церква та дзвіниця…
Церква Воскресіння (+)
Церква св.П’ятниці невідомої дати на П’ятницькому передмісті [Шематизм єпархії Перемиської на 1925 р., с. 218]. 	П’ятницька церква та дзвіниця 17…
Церква св.П’ятниці (+)
2009 р. Стара Сіль