^Санкт-Петербург м

Російський музей

Ця сторінка є заготовкою статті про об’єкт класу «Цивільна архітектура». Якщо ви маєте фотографії цього об’єкта або іншу краєзнавчу / пам’яткознавчу інформацію про нього, ви можете допомогти розвитку проекту, якщо надішлете її нам для публікації на сайті.

Для цього скористайтесь формою зворотнього зв’язку.

1981 р. 4 вересня. Фото М.І.Жарких. Негатека, № 155-32.
1981 р. 4 вересня. Фото М.І.Жарких. Негатека, № 155-33.
1983 р. 22 червня. Фото М.І.Жарких. Негатека, № 228-19.
1983 р. Загальний вигляд
Личина на браслете (деталь сильно увеличена) 	Серебро. Литье, гравировка, чернь. XII в. 	Государственный Русский музей. 	Джерело: Рыбаков Б.А.…
Личина на браслеті
Браслет с изображением птиц 	Серебро. Гравировка, чернь. XII в. 	Государственный Русский музей. 	Джерело: Рыбаков Б.А. Русское прикладное искусство…
Браслет, 12 ст. (+)
Подобная техника золотого письма применялась для украшения не только входных дверей порталов, но и внутренних, так называемых царских врат,…
Царські врата, 12 ст. (+)
Крест-энколпион с изображениями Богоматери Оранты, Николы, апостолов Петра и Павла 	Медь. Гравировка, чернь. XIII в. 	Государственный Русский музей.…
Енколпіон, 13 ст. (+)
Св.Микола Чудотворець. Поч. 13 ст. Ленінград, Російський музей. 	Джерело: Mole W. Ikona ruska. – Warszawa: Sztuka, 1956.
Св.Микола Чудотворець. Поч. 13 ст. (+)
Св.Іоан Ліствичник, Георгій та Власій. 13 ст. Ленінград, Російський музей. 	Джерело: Mole W. Ikona ruska. – Warszawa: Sztuka, 1956.
Св.Іоан Ліствичник, Георгій та Власій. 13 ст.
Ангел золоте волосся. Ікона 13 ст.