Самчики с

Садиба Чечелів

Садиба Чечелів

Розмір зображення: 520:800 піксел

Садиба поч. 19 ст. [Державний реєстр національного культурного надбання: пам’ятки містобудування і архітектури України (проект). – Пам’ятки України, 1999 р., № 2-3].

Історико-культурний заповідник “Самчики” [Постанова Кабінету міністрів України № 1761 від 27.12.2001 р. “Про занесення пам’яток історії, монументального мистецтва та археології національного значення до Державного реєстру нерухомих пам’яток України”].

Вкладені елементи

1 – дворец; 	2 – китайский дом; 	3 – ворота и привратные корпуса; 	4 – постройка XVII в. 	[Памятники градостроительства и архитектуры УССР. – К.:…
2009 р. Загальний вигляд садиби з боку ставу
2009 г. Врубелевские ли это драконы?
2009 р. Самчики
2009 р. Самчики
2010 р. Самчики все більш популярні
Палац поч. 19 ст. [Постанова Ради міністрів УРСР “Про доповнення списку пам’яток містобудування і архітектури УРСР, що перебувають під охороною…
Палац (+)
Китайський будинок поч. 19 ст. [Постанова Ради міністрів УРСР “Про доповнення списку пам’яток містобудування і архітектури УРСР, що перебувають під…
Китайський будинок (+)
1992 р. Південний та північний корпуси. Вигляд з півдня
Північний корпус при брамі
Північний корпус при брамі (+)
Брама та прибрамні будинки поч. 19 ст. [Постанова Ради міністрів УРСР “Про доповнення списку пам’яток містобудування і архітектури УРСР, що…
Брама (+)
Південний корпус при брамі
Південний корпус при брамі (+)
Довгий корпус
Довгий корпус (+)
Парк поч. 19 ст. [Державний реєстр національного культурного надбання: пам’ятки містобудування і архітектури України (проект). – Пам’ятки України,…
Парк
Передня брама