^Батурин м

Житловий будинок Кочубея

Будинок Кочубея 17 ст. [Пам’ятники архітектури УРСР, що перебувають під державною охороною: список. – К.: Держбудвидав, 1956 р., с. 104].

Будинок Кочубея кін. 17 ст., зруйнований [Нариси історії архітектури України: дожовтневий період. – К.: Держбудвидав, 1957 р., список пам’яток].

Будинок Кочубея 17 – 19 ст. [Постанова Ради міністрів УРСР “Про доповнення списку пам’яток містобудування і архітектури УРСР, що перебувають під охороною держави” № 442 від 6.09.1979 р.].

Будинок Кочубея 17 – 19 ст. (вул.Леніна, 70) [Державний реєстр національного культурного надбання: пам’ятки містобудування і архітектури України (проект). – Пам’ятки України, 1999 р., № 2-3].

Вкладені елементи

Руїни будинку R Кочубея в Батурині. Світлина 1953 р. 	Джерело: Пам’ятки України, 2003 р., № 3, с. 27.
1953 р. Загальний вигляд
Дом Кочубея в Батурине, XVII в. Планы наземного этажа и подвала (обмеры автора) (стр. 81) 	К числу памятников украинского гражданского зодчества…
1967 г. Архитектура левобережной Украины
2007 р. Будинок генерального судді В. Кочубея