Виноградне с

Курган

Курган

Вкладені елементи

Горщик 	Ямна культура. 25..21 ст. до н.е. 	Кераміка. Висота 19 см, діаметр шиї 15 см. 	Курган біля с.Виноградне Токмацького району Запорізької обл.…
Горщик
Горщик 	Ямна культура. 25..21 ст. до н.е. 	Кераміка. Висота 11 см, діаметр шиї 8.7 см, діаметр денця 5.5 см. 	Курган біля с.Виноградне Токмацького…
Горщик
Чаша з орнаментом 	Ямна культура. 25..21 ст. до н.е. 	Кераміка. Висота 7.5 см, діаметр шиї 12.5 см, діаметр денця 7 см. 	Курган біля с.Виноградне…
Чаша з орнаментом
Сокира 	Катакомбна культура. 21..17 ст. до н.е. 	Граніт. Розміри 11.4: 7.2 см, діаметр отвору 2.5 см. 	Курган біля с.Виноградне Токмацького району…
Сокира
Булава 	Катакомбна культура. 21..17 ст. до н.е. 	Граніт. Висота 4.2 см, розміри 7: 7.7 см. 	Курган біля с.Виноградне Токмацького району Запорізької…
Булава
Булава 	Катакомбна культура. 21..17 ст. до н.е. 	Граніт. Висота 5.7 см, діаметр 6.3 см. 	Курган біля с.Виноградне Токмацького району Запорізької…
Булава
Посудина з врізним орнаментом 	Катакомбна культура. 21..17 ст. до н.е. 	Кераміка. Висота 16.7 см, діаметр шиї 10.5 см, діаметр денця 6.5 см. 	Курган…
Посудина з врізним орнаментом
Чаша з врізним орнаментом 	Катакомбна культура. 21..17 ст. до н.е. 	Кераміка. Висота 16.7 см, діаметр шиї 10.5 см, діаметр денця 6.5 см. 	Курган…
Чаша з врізним орнаментом
Горщик, орнаментований концентричними колами 	Катакомбна культура. 21..17 ст. до н.е. 	Кераміка. Висота 10.3 см, діаметр шиї 11 см, діаметр денця 9…
Горщик, орнаментований концентричними колами
Горщик з вушками 	Катакомбна культура. 21..17 ст. до н.е. 	Кераміка. Висота 12.3 см, діаметр шиї 9.2 см, діаметр денця 5.5 см. 	Курган біля…
Горщик з вушками