Костел

Філіальний костел існував у 1772 р. [Litak S. Kościół łaciński w Polsce około 1772 r. – Rzym-Lublin: 1991.]. Костел [Krzyżanowski S. Skorowidz miejscowości byłego województwa Bracławskiego. – Kraków: 1869, s. 45].

Костел був: в 1879 р. від нього лишились два стовпи та рови від фундаментів. Знаходився на території окопу на схід від кам’яної церкви [Рафальский А. От Житомира до Прилуки и обратно. – Волынские епархиальные ведомости, 1879 г., № 22, с. 870 – 871].

Мурований костел св.Анни збудовано у 1805 р. Самостійна парафія створена у 1822 р. Парафія діяла в 1849 р. У 1894 р. костел зараховано до каплиць [Źródła do dziejów rozgraniczenia diecezji łacińskich w Cesarstwie Rosyjskim w połowie 19 wieku. – Lublin: 2000, t. 1, cz. 1, s. 148].