Ольвія

Монетне карбування

Монетне карбування

Література з нумізматики Ольвії в «».

Вкладені елементи

Монета Ольвії 	м.Ольвія, 438..410 рр. до н.е. 	Бронза. Діаметр 68 мм. 	Місце знахідки невідоме. 	Музей історичних коштовностей України (Київ), інв.…
Монета Ольвії (+)
Монета Ольвії 	м.Ольвія, 438..410 рр. до н.е. 	Бронза. Діаметр 67 мм. 	Місце знахідки невідоме. 	Музей історичних коштовностей України (Київ), інв.…
Монета Ольвії (+)
Монета Ольвії 	м.Ольвія, 410..400 рр. до н.е. 	Бронза. Діаметр 37 мм. 	Місце знахідки невідоме. 	Музей історичних коштовностей України (Київ), інв.…
Монета Ольвії
Статер. 	Конец V в. до н. э. Ольвия. 	Серебро. Диаметр 21 мм, вес. 11,72 г. 	Найден в Ольвии. Поступил в музей в 1902 г. 	Одесский археологический…
Статер Ольвії (+)
«Дельфін». Ольвія. Кін. VI – поч. V ст. до н. е. Бронза. Довжина 1,6 см. Київський музей історичних коштовностей. 	Джерело: Античне мистецтво. – К.:…
«Дельфін»
Монета-дельфін 	м.Ольвія, 438..410 рр. до н.е. 	Бронза. Довжина 40 мм. 	Місце знахідки невідоме. 	Музей історичних коштовностей України (Київ), інв.…
Монета-дельфін
Монета-дельфін 	м.Ольвія, 6..4 ст. до н.е. 	Бронза. Довжина 32 мм. 	Місце знахідки невідоме. 	Музей історичних коштовностей України (Київ), інв. №…
Монета-дельфін
Монета-дельфін 	м.Ольвія, 438..410 рр. до н.е. 	Бронза. Довжина 30 мм. 	Місце знахідки невідоме. 	Музей історичних коштовностей України (Київ), інв.…
Монета-дельфін
Ольвійські монети (IV ст. до н. е.). 	Джерело: Історія української культури. – К.: 2001 р., т. 1, с. 513.
Монети
Монета Борисфена 	м.Ольвія, 300..280 рр. до н.е. 	Мідь. Діаметр 21 мм. 	Місце знахідки невідоме. 	Музей історичних коштовностей України (Київ), інв.…
Монета Борисфена
Монета Ольвії 	м.Ольвія, 230..220 рр. до н.е. 	Мідь. Діаметр 23 мм. 	Місце знахідки невідоме. 	Музей історичних коштовностей України (Київ), інв. №…
Монета Ольвії