Церква Покрови

Церква Покрови перетворена з уніатської на православну в 1794 р. [Лобатынский С. Материалы для истории унии в Подолии. – Труды Подольского епархиального историко-статистического комитета, 1879 г., т. 2, с. 12; Krzyżanowski S. Skorowidz miejscowości byłego województwa Bracławskiego. – Kraków: 1869, s. 30; Гульдман В.К. Справочная книжка Подольской губернии. – Каменец-Подольский: тип.губ.правления, 1888 г., с. 245]. Церква збудована у 1749 р. – дерев’яна триверха, дуже маленька. Вона існувала до 1882 р. В цьому році розібрана, з придатного матеріалу збудована церква в с.Косанова. Нова церква збудована у 1875 – 1882 рр. – дерев’яна двоверха, разом з дзвіницею. Іконостас 2-ярусний. Біля церкви споруджено пам’ятник проїзду імператора Олександра 1 через село у 1820 р. [Приходы и церкви Подольской епархии. – Труды Подольского епархиального историко-статистического комитета, 1901 г., т. 9, с. 293 – 294].