Церква Покрови

Церква Покрови

Розмір зображення: 800:514 піксел

Церква Покрови 1782 р. (дерев.) [Памятники истории и культуры Украинской ССР: каталог-справочник. – К.: Наукова думка, 1987 г., с. 327].

Церква розташована в центрі села не на головній вулиці. Вівтарем вона орієнтована на південний схід. Під час моїх відвідин церква ремонтувалась (шалювався низ). Дзвіниця (дерев.) розташована на північ від церкви (в позиції А4). Під час моїх відвідин ще не була закінчена після пересипання. Каплиця розташована на південь від церкви (в позиції А2). Спостереження М.І.Жарких, 6.07.1989 р.

Довідка на сайті