Церква св.Михаїла

Церква св.Михаїла перетворена з уніатської на православну в 1794 р. [Лобатынский С. Материалы для истории унии в Подолии. – Труды Подольского епархиального историко-статистического комитета, 1879 г., т. 2, с. 17, 60; Гульдман В.К. Справочная книжка Подольской губернии. – Каменец-Подольский: тип.губ.правления, 1888 г., с. 247]. Церква відома з написів 1757, 1762 рр. на євангеліях. Нова церква св.Михаїла збудована у 1771 р. – кам’яна хрещата. У 1830 р. після землетрусу склепіння потріскались; до західної частини прибудовано 4 контрфорси. У 1850 р. прибудовано приідли та дерев’яний верх з гонтовим дахом. Дерев’яна дзвіниця на 4 стовпах стояла окремо від церкви. Новий іконостас 1857 р. – 1-ярусний [Приходы и церкви Подольской епархии. – Труды Подольского епархиального историко-статистического комитета, 1901 г., т. 9, с. 836 – 837].