Церква св.Іоана Богослова

Церква, чудотворна ікона. Відома з 1744 р. [Krzyżanowski S. Skorowidz miejscowości byłego województwa Bracławskiego. – Kraków: 1869, s. 30; Лобатынский С. Материалы для истории унии в Подолии. – Труды Подольского епархиального историко-статистического комитета, 1879 г., т. 2, с. 53]. Дерев’яна церква була перед 1758 р. Нова дерев’яна церква св.Іоана Богослова збудована у 1758 р. у вигляді костелу – довга, без купола. В 1800 р. влаштовано невеликий купол, окремо збудована дзвіниця. Ця церква розібрана у 1884 р. Нова церква збудована у 1884 р. – дерев’яна одноверха, разом з дзвіницею. Шанована ікона божої матері [Приходы и церкви Подольской епархии. – Труды Подольского епархиального историко-статистического комитета, 1901 г., т. 9, с. 237 – 238].